Training overzicht
training17

Altijd een goed gesprek

Waar gaat deze workshop over?

Als mens houden we er van bij elkaar te zijn, met elkaar te delen en zo het leven te vieren. Als we op ons best zijn dan vinden we elkaar geweldig en lijkt alles gemakkelijk te gaan. We juichen, lachen en dansen met elkaar. Een goed gesprek is bijna vanzelfsprekend. Er zijn echter ook dagen waarop dat niet zo is en we elkaar liever zouden mijden. Toch kunnen het de moeilijke momenten zijn die de meest waardevolle gesprekken opleveren. Achteraf kun je dan enorm opgelucht en blij zijn. Juist dat gesprek waarin jij en misschien ook de ander zich kwetsbaar en onzeker voelden blijkt achteraf een enorme verrijking van de relatie te zijn. Altijd een goed gesprek hebben is niet afhankelijk van het altijd samen eens zijn maar van eerlijk en open met elkaar praten. Hierdoor ontstaat begrip en vertrouwen. Dit versterkt de onderlinge band. Wil je meer leven in de brouwerij en wat anders dan saaie gesprekken of vergaderingen en een situatie waarbij het lijkt alsof iedereen langs elkaar heen leeft? Dat kan! We gaan aan de slag met de mogelijkheden die jij hebt om daar actief verandering in te brengen. Download hier het gratis e-book.

Hoe verloopt deze workshop?

De opbouw van de workshop bestaat bij ieder element steeds uit een stukje theorie, een demonstratie en eindigt met een oefening en evaluatie. Deze workshop is vooral gericht op het aanreiken van instrumenten, opdoen van inspiratie, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en daarbij creatief en actief met anderen samenwerken. Deze workshop kan worden gegeven in modules van 1, 2 of 4 dagen.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die de Nederlandse taal beheerst (workshops in het Engels zijn mogelijk) en zijn communicatieve vaardigheden wil uitbreiden en relaties wil verdiepen. Zowel zakelijk als in de privé sfeer kunnen de geleerde vaardigheden direct toegepast worden.

Workshops die niet op de lopende agenda staan worden op aanvraag ook voor groepen gegeven.

Verbindend Communiceren is o.m. gebaseerd op het gedachtegoed van de Amerikaanse klinisch psycholoog Marshall Rosenberg (Nonviolent Communication). Wil je meer weten of jezelf op de training voorbereiden? Blader dan ook eens door zijn boek: Geweldloze Communicatie.

Kosten

PARTICULIER
€ 130,- per dag (inclusief koffie, thee, handleiding)
ZAKELIJK
€ 175,- per dag (inclusief koffie, thee, handleiding)
IN-COMPANY
vraag een offerte aan.

Deze training is vrijgesteld van BTW.

Bij meerdaagse workshops is betaling in termijnen mogelijk. Hiervoor wordt € 30,- administratiekosten in rekening gebracht. De eerste termijn te betalen voor aanvang van de training en volgende termijnen volgens afspraak.

Training / Workshop data

* Tenzij anders aangegeven is de tijd van 10 – 17 uur.