Training overzicht
training15

Echt zijn in relaties

Ben je de excuses en verhalen zat? Wil je eindelijk een eerlijk en open gesprek? Verlang je naar warmte en begrip? En ben jij bereid jezelf te laten zien?

Deze workshop:

Relaties geven je o.m. geborgenheid, vriendschap en intimiteit maar stellen je soms ook voor enorme uitdagingen. De relatie met je partner, kinderen, ouders en schoonouders kan onder omstandigheden bijzonder gecompliceerd worden. Hoe hou jij het hoofd boven water en blijf je in relatie met elkaar? Als de druk toeneemt kan een enkel woord soms al de bom doen barsten. Tijdens deze 2-daagse workshop krijg je inzicht in de situaties waar jij mee worstelt, hoe je er anders mee om kunt gaan, hoe jij een positieve invloed uit kunt oefenen en hoe jij een bijdrage aan de oplossing kunt leveren.

Hoe verloopt deze workshop?

De opbouw van de workshop bestaat steeds uit een stukje theorie, een demonstratie en eindigt met een oefening en evaluatie. Deze workshop is vooral gericht op het aanreiken van instrumenten, opdoen van inspiratie en daarbij creatief en actief met anderen samenwerken.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die de Nederlandse taal beheerst (workshops in het Engels zijn mogelijk) en zijn communicatieve vaardigheden wil uitbreiden m.n. als het gaat om situaties waarin (intieme) relaties een rol spelen. De geleerde vaardigheden kunnen direct toegepast worden.

Workshops die niet op de lopende agenda staan worden op aanvraag voor groepen gegeven.

De in deze workshop besproken vaardigheden maken tevens deel uit van de verdiepingstraining Verbindend Communiceren VC II: Inzicht welke je op de agenda op deze site terug kunt vinden.

Verbindend Communiceren is o.m. gebaseerd op het gedachtegoed van de Amerikaanse klinisch psycholoog Marshall Rosenberg (Nonviolent Communication). Wil je meer weten of jezelf op de training voorbereiden? Blader dan ook eens door zijn boek: Geweldloze Communicatie.

Kosten

PARTICULIER
€260,- (2-dagen inclusief handleiding, koffie en thee).
ZAKELIJK
€350,-  (2 dagen inclusief handleiding, koffie en thee).

Deze training is vrijgesteld van BTW.

Training / Workshop data

* Tenzij anders aangegeven is de tijd van 10 – 17 uur.

  • 08 okt

    Echt zijn in relaties

    Utrecht

    van 19.00 – 22.00 uur
    Introductie: €35,- p.p.